Åk 4 veckans ord till v. 9

Min chef har skrivit en sång (sj-ljudet stavat med ch, ti sh)

Min chef har skrivit en sång för en show. Vi som ska uppträda ska ha shorts och vi ska dansa. Som tur är har jag bra kondition. Vi har fått mycket information men jag är ändå nervös. Jag måste gå och shoppa nya kläder vid stationen. Efteråt ska vi dricka champagne och äta choklad.

Det här är min chans!

Chef, skrivit, show, shorts, kondition, information, shoppa, stationen, champagne, choklad, chans

 

Ord att förklara, stava och förstå

Filosof – En person som arbetar med att fundera över sådant som inte har självklara svar

Erövra – Att ta över något med våld

Armé – Ett lands soldater på marken

Envälde – Ett land där en enda person har all makt

Det här inlägget postades i år 4. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *