åk.4-6 Hänt i vecka 10

Åk 5    i engelska jobbar vi med Mr. Stink. I matte jobbar vi med matteportalen och matte spanarna. I NO jobbar vi med rymden. I SO jobbar vi med stormaktstiden på gleerups och kollar på lilla aktuellt. I idrott hade vi handboll. I musiken jobbar vi med att skapa musik med ljud. I textilslöjden jobbar vi med att göra en trä låda. I svenska jobbar vi med argumenterande texter. 

Åk 4    I engelskan jobbar vi med nyheter och max´s movie. I matte jobbar vi med matteportalen och matte spanarna. I NO jobbar vi med rymden. I SO jobbar vi med stormaktstiden på gleerups och kollar på lilla aktuellt. I idrott hade vi handboll. I sydlöjd jobbar vi med att göra en blockhusruta. I svenska jobbar vi med argumenterande texter. 

Åk 6    i engelska jobbar vi med löser vi en bok som heter Matilda. I matte jobbar vi med mattespanarna. I NO jobbar vi med clio och rymden. I SO jobbar vi med historia och kollar på lilla aktuellt. I idrott jobbar vi med att planera en egen lektion. I textilslöjd jobbar vi med att göra en väska. I svenska jobbar vi med att skriva en text. 

 Från två elever i 4an och 5an

Det här inlägget postades i Läsåret 22/23. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *